APOLLO CLE266 VGA DRIVER

Other bug subscribers Subscribe someone else. If not, from the thread you point to, they offer some additional steps to try – have you tested them? The above drivers seem to have solved problems with this particular chipset, for me at least. This shows that the openchrome driver has been selected. Email me about changes to this bug report.

Uploader: Vudojar
Date Added: 21 June 2017
File Size: 25.49 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 13841
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Aside from that your Slackware 14 lsmod shows that a lot less modules are loaded than with Debian – and with my Slackware 14 as well, as shows cpe266 attached lsmod file. The video is unreadable with slanted lines apparently where the text or graphics should be. So I’ll try various other changes, including blacklisting, tomorrow or on the weekend.

PCCHIPS MCG – A – motherboard – FlexATX – VIA C3 – CLE Overview – CNET

Add tags Tag help. Email me about changes to this bug report.

I have another similar system which still runs Debian 6. Visit Didier Spaier’s homepage!

VIA Technologies, Inc. VT [Apollo CLE] – xorg with openchrome segfaults

When I apolllo without X, the splash screen is all garbage and then my login is garbage. You are not directly subscribed to this bug’s notifications.

  ALPHATRACK WINDOWS DRIVER DOWNLOAD

Tue May 2 I had tried various xorg. It seems vesa can’t be used because your GPU is already claimed by a conflicting kernel driver, as says the X log: Slackware – Installation This forum is for the discussion of installation issues with Slackware. The laptop’s graphic controller is Have you vgaa able to get this working, perhaps with a newer version of Ubuntu?

However, the Syncmaster is working properly in all modes. All times are GMT This seems to have stopped happening on this system with the Jetway motherboard, but it is still happening on my Averatec laptop Bug Other bug subscribers Subscribe someone else. So I press Ctrl-Alt-Del and see more unreadable graphics. I have not changed blacklisting yet, however.

When I switch to a text console with ctrl-alt-Fn, I get a background screen filled with multicolored random pixels. The TTY screen background is now a magnified image derived from the X screen background, and text is unreadable.

Bryce Harrington bryce wrote on I’m attaching the Xorg. This is a different VIA chipset from the one in bug Rebooting and then selecting VGA mode x 60Hz fixed that problem. Thanks, I’ll try aapollo later today.

  DELL 2U444 DRIVER

PCCHIPS M789CG – 3.0A – motherboard – FlexATX – VIA C3 – CLE266

It took minutes – I left the room and came back. And then I get my console login prompt. Comment on this change optional.

I did skip some packages or groups, possibly something was omitted, like some kind of framebuffer driver? The behavior switching into and out of a text console is identical to what I see on this system. Then we will simply blacklist the involved driver and you should be able to start X.

You need to log in to change this bug’s status. There is no point in tweaking your xorg. See full activity log.